Malmö

6 - 7 jun

Banor och förhållanden

Långdistans

Solig väder, 8-10 m/s, upp till knähöga vågor. 12.5 km lång bana med 2 varv. Start och målgång på stranden (beach-start).

Sprint

Växlande molnighet, 8-10 m/s, upp till brädhöga vågor. 1.1 km lång bana med 6 vädningar. Start och målgång på stranden (beach-start).

Resultat: Damer

Distans (12.5 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Maya Persson 5.72 km/h 02:11:03
2 Susanne Davidsson 5.36 km/h 02:20:00 +08:57
3 Lena Haglund 5.12 km/h 02:26:26 +15:23
4 Eilen Nordlie (NOR) 4.74 km/h 02:38:14 +27:11
5 Anna Björk 4.22 km/h 02:57:56 +46:53

Sprint (1010 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Nicoline Rasmussen (DNK) 7.99 km/h 07:35
2 Maya Persson 7.41 km/h 08:11 +00:36
3 Eilen Nordlie (NOR) 6.89 km/h 08:48 +01:13
4 Susanne Davidsson 6.76 km/h 08:58 +01:23
5 Anna Björk 5.73 km/h 10:35 +03:00

Resultat: Herrar

Distans (12.5 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Magnus Lindstedt 8.24 km/h 01:31:04
2 Patrik Boyum 7.93 km/h 01:34:32 +03:28
3 Andreas Svensson 7.40 km/h 01:41:23 +10:19
4 Jacob Westman 7.31 km/h 01:42:36 +11:32
5 Erik Tehler 7.09 km/h 01:45:48 +14:44
6 Urban Åkeson 6.96 km/h 01:47:42 +16:38
7 Jon Hjertström 6.71 km/h 01:51:50 +20:46
8 Johan Bergqvist 6.54 km/h 01:54:42 +23:38
9 Carsten Sørensen (DNK) 6.27 km/h 01:59:38 +28:34
10 Amhir Bouiggaren 6.27 km/h 01:59:39 +28:35
11 Niclaes Johansson 5.40 km/h 02:18:47 +47:43

Sprint (1010 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Magnus Lindstedt 9.11 km/h 06:39
2 Andreas Svensson 8.74 km/h 06:56 +00:17
3 Erik Tehler 8.68 km/h 06:59 +00:20
4 Jacob Westman 8.66 km/h 07:00 +00:21
5 Jon Hjertström 8.32 km/h 07:17 +00:38
6 Patrik Boyum 7.90 km/h 07:40 +01:01
7 Johan Bergqvist 8.06 km/h 07:31 +00:52
8 Urban Åkeson 7.84 km/h 07:44 +01:05
9 Göran Sievertsson 7.35 km/h 08:15 +01:36
10 Niclaes Johansson 6.94 km/h 08:44 +02:05