Varberg

18 - 19 apr

Banor och förhållanden

Långdistans

Solig väder, 6-10 m/s, knähöga vågor. 16.8 km lång bana med 4 varv och 23 vändningar. Start och målgång på stranden (beach-start).

Sprint

Solig väder, 5-8 m/s, upp till knähöga vågor. 2.86 km lång bana med 20 vädningar. Start och målgång på stranden (beach-start).

Resultat: Damer

Distans (16.8 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Lena Haglund 5.88 km/h 02:51:29

Sprint (2860 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Nicoline Rasmussen (DNK) 6.20 km/h 27:40
2 Margareta Engström 5.69 km/h 30:10 +02:30
3 Susanne Davidsson 5.08 km/h 33:48 +06:08
4 Lena Haglund 4.79 km/h 35:51 +08:11

Resultat: Herrar

Distans (16.8 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Magnus Lindstedt 7.86 km/h 02:08:12
2 Erik Tehler 6.91 km/h 02:25:51 +17:39
3 Johan Bergqvist 6.91 km/h 02:25:51 +17:39
4 Patrik Boyum 6.90 km/h 02:26:04 +17:52
5 Teo Argunen 6.66 km/h 02:31:25 +23:13
6 Jacob Westman 6.49 km/h 02:35:12 +27:00
7 Urban Åkeson 6.33 km/h 02:39:21 +31:09
8 Göran Sievertsson 6.20 km/h 02:42:28 +34:16

Sprint (2860 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Magnus Lindstedt 7.62 km/h 22:32
2 Mads Ring (DNK) 7.18 km/h 23:53 +01:21
3 Patrik Boyum 6.95 km/h 24:41 +02:09
4 Erik Tehler 6.90 km/h 24:53 +02:21
5 Ulrik Kursten 6.48 km/h 26:30 +03:58
6 Allan Rørby (DNK) 6.31 km/h 27:11 +04:39
7 Göran Sievertsson 6.18 km/h 27:47 +05:15
8 Jacob Westman 6.10 km/h 28:07 +05:35
9 Teo Argunen 6.09 km/h 28:10 +05:38
10 Urban Åkeson 6.04 km/h 28:26 +05:54
11 Niklas Hultgren 5.82 km/h 29:29 +06:57
12 Simon Pettersson 5.66 km/h 30:20 +07:48
13 Johan Bergqvist 5.24 km/h 32:45 +10:13
14 Palle Jensen (DNK) 4.92 km/h 34:51 +12:19