Örebro Black River Games

14 may

Välkomna till Örebro Black River Games 14/5, säsongens första tävling! Det blir två lopp över en dag tillsammans med kajakpaddlare, med stadsnära paddling på den lugna och stilla Svartån. Förmiddagen bjuder på en 2700 meter intensiv Teknisk Distans med två strandlyft på cirka 120 meter. Eftermiddagen bjuder på ett 7 km Distanslopp på en envarvsbana. Mer info om tävlingen finns på Örebro Black River Games på facebook. Prispengar i seniorklass: 1:an, 3000 kr 2:an, 2000 kr 3:an, 1000 kr Tävlingen samarrangeras av Örebro Kanotförening och Kanotföreningen Berg.

Resultat: Damer

Distans (7.2 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Maya Persson 8.41 km/h 51:22
2 Vera Lindmark 8.39 km/h 51:28 +00:06
3 Neith Åstradsson 8.37 km/h 51:38 +00:16
4 Eve-Lina Furestad 8.03 km/h 53:47 +02:25
5 Alma Brenöe (DNK) 6.86 km/h 01:02:56 +11:34

Sprint (2700 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Maya Persson 8.98 km/h 18:03
2 Vera Lindmark 8.72 km/h 18:35 +00:32
3 Neith Åstradsson 8.68 km/h 18:40 +00:37
4 Alma Brenöe (DNK) 7.77 km/h 20:51 +02:48
5 Eve-Lina Furestad 7.71 km/h 21:01 +02:58

Resultat: Herrar

Distans (7.2 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Marcus Tronet 9.83 km/h 43:56
2 Asger Smidt (DNK) 9.83 km/h 43:58 +00:02
3 Lucas Boyum 9.64 km/h 44:48 +00:52
4 Kristian Pilborg 9.62 km/h 44:54 +00:58
5 Patrick Paddy Boyum 9.60 km/h 44:59 +01:03
6 Staffan Andren 9.48 km/h 45:33 +01:37
7 Tommy Dee Packendorff 9.47 km/h 45:36 +01:40
8 Martin Hunter 9.24 km/h 46:45 +02:49
9 Johan Furestad 9.19 km/h 46:59 +03:03
10 Simon Stålspets 8.74 km/h 49:27 +05:31
11 Johan Ulfving 8.41 km/h 51:21 +07:25
12 Hans-Erik Eliasson 7.53 km/h 57:21 +13:25

Sprint (2700 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Marcus Tronet 10.75 km/h 15:04
2 Asger Smidt (DNK) 10.72 km/h 15:07 +00:03
3 Lucas Boyum 10.60 km/h 15:17 +00:13
4 Tommy Dee Packendorff 10.31 km/h 15:43 +00:39
5 Patrick Paddy Boyum 10.25 km/h 15:48 +00:44
6 Kristian Pilborg 10.08 km/h 16:04 +01:00
7 Staffan Andren 9.92 km/h 16:20 +01:16
8 Johan Furestad 9.85 km/h 16:27 +01:23
9 Martin Hunter 9.63 km/h 16:49 +01:45
10 Johan Ulfving 9.18 km/h 17:39 +02:35
11 Simon Stålspets 9.02 km/h 17:58 +02:54

© Copyright Svenska SUP Race Serien