Varberg

30 apr

Plats

Kåsa Strand, Varberg

Arrangör

Crosswater AB

Klubb

Varbergs Förenade Surfare

Förhållanden

Molnigt, lite skurar uppklarnande på eftmiddagen. Frånlandsvind syd/ostlig ca 7m/s vridande till syd/väst och avtagande.

12°C i luften och vattentemp på 9°C.

Resultat: Damer

Distans (5.5 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Margaretha Engström 6.97 km/h 47:20
2 Maya Persson 6.85 km/h 48:12 +00:52
3 Anna Hermansson 5.77 km/h 57:10 +09:50
4 Zoe Borg 5.56 km/h 59:18 +11:58

Sprint (700 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Maya Persson 7.88 km/h 05:20
2 Margaretha Engström 7.64 km/h 05:30 +00:10
3 Anna Hermansson 6.43 km/h 06:32 +01:12

Resultat: Herrar

Distans (7 km)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Magnus Lindstedt 8.11 km/h 51:46
2 Andreas Svensson 8.08 km/h 51:59 +00:13
3 Göran Sivertsson 7.70 km/h 54:32 +02:46
4 Patrick Boyum 7.44 km/h 56:29 +04:43
5 Urban Åkeson 7.27 km/h 57:48 +06:02
6 Göran Gustavsson 6.92 km/h 01:00:39 +08:53
7 Niclaes Johansson 6.16 km/h 01:08:10 +16:24

Sprint (700 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Andreas Svensson 9.55 km/h 04:24
2 Magnus Lindstedt 8.84 km/h 04:45 +00:21
3 Göran Sivertsson 8.57 km/h 04:54 +00:30
4 Patrick Boyum 8.29 km/h 05:04 +00:40
5 Urban Åkeson 8.03 km/h 05:14 +00:50
6 Niklas Swedbom 7.73 km/h 05:26 +01:02
7 Göran Gustavsson 7.48 km/h 05:37 +01:13