KARLSKRONA SUP-race

31 jul

mer info på supkarlskrona.se

Resultat: Damer

Sprint (3000 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Ulrika Larsson 7.88 km/h 22:51
2 Charlotte Wilhelmsson 7.30 km/h 24:39 +01:48

Resultat: Herrar

Sprint (3000 m)

# Namn Snitthastighet Tid Diff
1 Linus Karlsson 9.52 km/h 18:55
2 Kristian Pilborg 9.02 km/h 19:58 +01:03
3 Staffan Andren 8.85 km/h 20:21 +01:26
4 Peter Pajala Mårtensson 8.68 km/h 20:44 +01:49
5 Per Wallbo 8.38 km/h 21:29 +02:34
6 Jonas Lager 8.34 km/h 21:35 +02:40
7 Johan Håland 7.63 km/h 23:36 +04:41
8 James McCracken 7.57 km/h 23:46 +04:51
9 Andreas Magnusson 7.54 km/h 23:53 +04:58
10 Ulf Rickler 7.48 km/h 24:03 +05:08
11 Henrik Friberg 7.44 km/h 24:12 +05:17
12 Alexander Nilsson 7.07 km/h 25:28 +06:33
13 Marcus Rickler 7.00 km/h 25:43 +06:48
14 Thorsten Jakobsson 6.97 km/h 25:50 +06:55

© Copyright Svenska SUP Race Serien
Developed by Jacob Westman and Erik Gullestad